Inside Sales Representative

Wie ben jij?

Je houdt van het in contact zijn met mensen en het optimaliseren van de klantrelatie is een uitdaging die jij graag aangaat. Internationale aanvragen en dus ook vaak communiceren in de Engelse taal (of anderen als je die spreekt) vind je geen probleem. Je kunt goed prioriteiten stellen en weet continu weer te schakelen wanneer een klant of accountmanager om je hulp vraagt. Naast dat je goed zelfstandig kunt werken, ben je een aanvulling van het Customer Sales team en denk je continu mee over verbeteringen die je samen kunt realiseren.

Wat neem jij mee en vragen wij?

 • HBO denkniveau
 • OF minimaal 2 jaar werkervaring sales binnendienst
 • Rijbewijs B
 • Nederlands en Engels in woord en geschrift, andere talen mooi meegenomen
 • Minimaal 32 uur beschikbaar, voorkeur voor fulltime.

Waar werk je aan als Inside Sales Representative?

 • – Je werkt samen met je collega’s van het Customer Service team en bent het kloppend hart van het bedrijf. Bij jullie komen de klantorders, offerte en technische aanvragen binnen. Continu prioriteiten stellen en jezelf flexibel opstellen is dus een vereiste.
 • – Technische productkennis krijg je gedurende je inwerktraject en blijft een onderdeel van je ontwikkeling. Leergierigheid en het aangaan van nieuwe uitdagingen is dan wel iets wat je moet hebben.
 • – Het onderhouden en verbeteren van de huidige relaties door contact te onderhouden en op een zo goed mogelijke manier in te spelen op hun (aan)vragen is iets waar jij je voldoening uithaalt.
 • – Je toont initiatief en denkt mee over het verbeteren van interne processen. FenS staat niet stil, dus we willen ook dat jij je met jouw kwaliteiten inzet voor het beste resultaat.
 • – Actief een bijdrage leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelen en het verhogen van de sales activiteiten is een uitdaging die jij graag aangaat.
 • – Naast de productkennis krijg je ook voldoende mogelijkheden om je competenties uit te breiden.

Waarom jij straks bij FenS werkt…

FenS bv is sinds 1990 gevestigd in het mooie Zeeuwse Goes. Ons team bestaat uit 16 medewerkers in totaal met allen variërende achtergronden, functies en leeftijden. Een goede onderlinge sfeer en verbinding met elkaar vinden staat voorop, mede omdat we alleen met elkaar de gestelde doelen kunnen bereiken. Het bedrijf heeft internationaal/wereldwijd klanten en we spreken dan ook allerlei talen. Althans, daar doen we ons best voor, want we willen de klanten en toekomstige klanten op een fijne manier aan ons verbinden. Een flexibele en servicegerichte aanpak krijgt dus volop aandacht. FenS verkoopt smeer- en reinigingsmiddelen, klinkt technisch hè? Maar eigenlijk is het juist heel tastbaar – nee niet dat je je handen vuil gaat maken – want onze producten worden in ongelooflijk veel verschillende industrieën gebruikt waar iedereen zelf wel mee te maken heeft.

Zo leveren we voedselveilige smeermiddelen aan bedrijven die voedingsproducten produceren, omdat hun machines onderhouden moeten worden met gecertificeerde smeermiddelen. Wat dacht je van vetten en oliën in mechanische verbindingen die een leven lang mee moeten gaan en onder allerlei omstandigheden moeten werken. Dit komt onder andere voor in de automotive en horloge-industrie. Of heb je wel eens stil gestaan bij reinigingsmaterialen – wij noemen ze ook wel eens zeepjes – die ervoor zorgen dat bewerkte metalen helemaal schoon worden. Een aantal van onze klanten hebben daar zulke hoge eisen voor omdat het gebruik wordt in de elektronische fijnmechanica of de medische industrie. Onze producten en hun toepassingen zijn dus zeker niet saai en daarmee ook niet het werken bij FenS.

Solliciteer direct

 • Taille max. des fichiers : 32 MB.
 • Taille max. des fichiers : 32 MB.

Gro